KORT WOORDJE :
Na vele leerrijke jaren in de horeca en als extraatje een 4-jarige commerciele carriere bij de mooie Antwerpse brouwerij De Koninck,  was het tijd om zelf iets te starten.   Maar hoe ? Ik ben in de eerste plaats op prospectie gegaan naar een ideale ligging.  Na lang zoeken eindelijk  gevonden, en dan nog wel op hét historisch plein, dé Groenplaats!   Nu nog onderhandelen, renoveren, inrichten,  afwerken en plannen.  Bar Basil werd geopend  de  01/06/2017  met een knalreceptie ! 

Wat toen begon als een kleine koffiebar is intussen uitgegroeid tot een hippe allround-bar.   We zijn gestart met 2 medewerkers en ondertussen zo hard gegroeid dat we reeds met 9 medewerkers zijn.  Het idee om een kleine zaak te starten is dus ontvouwd tot een heus klein bedrijfje waar ik wel enorm trots en fier op ben. 

Uiteraard bedank ik in eerste plaats al onze gasten want zonder jullie kan BarBASIL gewoonweg niet bestaan. Vervolgens dank ik ook al onze medewerkers die alle dagen scherp staan om samen ons gezamenijk doel te bereiken.  
En last but not least een welgemeende knuffel aan mijn liefste vrouw, Sarah, voor haar eindeloos geduld, vertrouwen en steun! 
Merci,  iedereen !
Onze feeling
image-384124-4ADEC11C-C0F4-4796-AE83-E2DBB573BF8C-c51ce.w640.jpeg
Trots !